PRESSEMEDDELELSE

I serien Elefantsæbe (skal tisse) udkommer nu endnu to kassesucceser fra forlaget DADA-INVEST

”SalsaInge gør sig til” er en rørende ”feel good”-historie om lille henrivende Inge, der lever livet i overhalingsbanen, men en morgen vågner og beslutter sig for at gøre en forskel.

Mere info, billedmateriale, bestilling mm. ---> klik

”Soldatens vuggevise” er både højtbelagt satire over vor tids politiske klima og en international politisk thriller om en unavngiven soldat, der sendes på en farlig og tophemmelig drabsmission, der viser sig at være rettet mod hans eget bagland.

Mere info, billedmateriale, bestilling mm. ---> klik

Bøgerne har tekst af Mikkel Wallentin, der midt i forrige århundrede fik et større psykisk gennembrud som blå spejder, hvorefter han slog sig på flasken. Mikkel Wallentin er som regel i ondt lune og er aldrig sen med en bitter kommentar om et eller andet abstrakt.

Illustrationerne er af Claus Ejner (http://www.dada-invest.dk), der har en fortid som modstandsmand under krigen og nu erhverver sig som aerobicinstruktør for katte, der har mistet et ben ved et trafikuheld. Claus Ejner kender livet indefra og forvalter denne viden med stor akkuratesse.

Begge bøger er på 8 sider. "SalsaInge gør sig til" koster 25 kroner. "Soldatens vuggevise" koster 40 kroner. Ved bestilling af en hel kasse, leveres bøgerne desuden i smart kasse, der står godt sammen med andre kasser.

Se forlaget dada-invests samlede udgivelser ---> klik

Yderligere informationer fås ved henvendelse til forlaget.
Dada-invest
Tlf. 23310359
Epost: clausejner@dada-invest.dk