Herunder bøgerne i elefantsæbe (skal tisse)-serien med Jens Blendstrup

INFO: Jens Blendstrup skriver følgende om bøgerne: Forlaget dada-invest har den glæde at udsende 2 bøger skrevet og tegnet af Claus Ejner og Jens Blendstrup. Den ene hedder ”Golfkuglens mareridt", og er en lille ubehagelig bog om en Golfkugles frygtelige skæbne fra fødsel til golfkugle og genfødsel. Det er en usædvanlig bog om spidse næser og kønnenes utrættelige kamp for deres små poder i en verden af mærkelige huller som vi hele tiden falder i. Den 2 bog med den smagfulde titel ”Døde på motorvejen” handler om at blive kørt over. Man kunne kalde det årstidernes gang på motorvejen. En herlig ting som jo også sker hele tiden, som bølger der slå ind på en strand, rammes man af biler ført at folk med store hoveder. Dejlige mennesker går til sådan. Men i denne bog sker det bare bang. Så er man væk midt i livet, mens chaufføren Brian kører videre som om intet var hændt. Alt i alt 2 vældigt smagfulde bøger, ganske små lige til at have i lommen og i hjernen en dags tid.

Jens Blendstrup er forfatter og har blandt andet har udgivet den meget roste erindringsbog "Gud taler ud", der var indstillet til P2s radiopris.

Bøgerne har formatet A6. Hver bog er på 8 sider og har et ”hardback” omslag af grå karton. Siderne er i 120 grams papir. Trykning er forgået på claus ejners HP dekskjet 834C printer.

PRIS: 25 kroner per styk + 10 kroner i porto. Ved køb af flere bøger betales porto-beløbet kun en gang.

ORDERBETEGNELSE: "Golfkuglens mareridt" for "Golfkuglens Mareridt" og "Døde på motorvejen" for "Døde på motorvejen".

BESTILLING: clausejner@dada-invest.dk

I elefefantsæbe (skal tisse)-serien er der endvidere udgivet:

to bøger med Thomas Krogsbøl ---> klik

to bøger med Lasse Krog Møller ----> klik

to bøger med Mikkel Wallentin: SalsaInge gør sig til ----> klik Soldatens vuggevise ---> klik

Se flere udgivelser fra forlaget dada-invest ---> klik

forlaget dada-invests forside ---> klik

FORSIDE FRA "GOLFKUGLENS MARERIDT" + SIDE

 


FORSIDE FRA "DØDE PÅ MOTORVEJEN" + SIDE