Herunder bøgerne i elefantsæbe (skal tisse)-serien med Lasse Krog Møller. Lasse Krog Møller er billedkunstner og har blandt andet har udgivet bøgerne "I skoddenes verden" og "En fortløbende bibliografisk registrant". Endvidere er han en af driftkrafter bag Forlaget* [asterisk] ----> klik

INFO:Lasse Krog Møller skriver følgende om bøgerne: I et samarbejde mellem claus ejner og Lasse Krog Møller foreligger der to nye bøger i forlaget Dada-invest's serie "Elefantsæbe (skal tisse)".

I "Gefundenes fressen" har Claus Ejner lavet tegninger til en række tekster, der stammer fra Lasse Krog Møller's samling af fundne sedler, breve og andre meddelelser.

I "Kondomer rullet på projektiler" illustrerer Lasse Krog Møller Claus Ejner's digte med tegninger og foto fra samlingen.

Resultatet af anstrengelserne er blevet to ret forskellige bøger. Til trods for deres umiddelbare forskellighed er de to bøger to stykker af samme alen (eller hvad det nu hedder). Med tungen lige i kinden beskæftiger bøgerne sig med hverdagens små og store spørgsmål. Og efter endt læsning er læseren, som i så mange andre tilfælde, lige klog: Præcis, hvordan var det Majbritt skulle bruge pæren? Hvordan vil en manual for omgang med bussemænd se ud? Og vil supermand nogensinde finde sit hoved igen? Svaret på disse, og mange andre, spørgsmål der rejser sig under læsningen, kan man vist godt kigge i vejviseren efter.

Bøgerne har formatet A6. Hver bog er på 8 sider og har et ”hardback” omslag af grå karton. Siderne er i 120 grams papir. Trykning er forgået på claus ejners HP dekskjet 834C printer.

PRIS: 25 kroner per styk + 10 kroner i porto. Ved køb af flere bøger betales porto-beløbet kun en gang.

ORDERBETEGNELSE: "Gefundenes fressen" for "Gefundenes fressen" og "Kondomer rullet på projektiler" for "Kondomer rullet på projektiler".

BESTILLING: clausejner@dada-invest.dk

I elefefantsæbe (skal tisse)-serien er der endvidere udgivet:

to bøger med Jens Blendstrupl ---> klik

to bøger med Thomas Krogsbøl ----> klik

to bøger med Mikkel Wallentin: SalsaInge gør sig til ----> klik Soldatens vuggevise ---> klik

Se flere udgivelser fra forlaget dada-invest ----> klik

forlaget dada-invests forside ---> klik

FORSIDSE FRA "GEFUNDENES FRESSEN" OG SIDE FRA "GEFUNDENES FRESSEN"


FORSIDE AF "KONDOMER RULLET PÅ PROJEKTILER" OG SIDE FRA "KONDOMER RULLET PÅ PROJEKTILER"